Zakelijke kansen in Los Angeles

In Californië en specifiek Los Angeles zijn veel kansen en mogelijkheden voor ondernemen en zaken doen. De Van Holland Group begeleidt ondernemers met internationale ambitie bij het vinden van informatie over deze specifieke markt, het starten in LA en het vinden van de juiste partners en afnemers.

Californië heeft een diverse economie.  We zien dan ook een groot aantal Nederlandse ondernemers actief zijn op de markt. Ook zijn er intensieve handelsbetrekkingen tussen Brazilië  en de Verenigde Staten.

Danielle
Danielle Berden
Strategisch Adviseur - Los Angeles Specialist

Danielle werkt vanuit L.A.

The Green New Deal

Dit is een groot project voor Californië , vooral als het gaat om milieudoelen. Hoe dan ook zal de Green New Deal een enorme impact hebben op het bedrijfsleven. Nieuwe prikkels voor iedereen om een elektronisch voertuig in CA te hebben, uitstoot van koolhydraten te verminderen en elektronische vrachtwagens in de haven van Los Angeles en Port of Long Beach.

Het doel van de huidige regering is om het Amerikaanse volk te dwingen de overige 95 procent om te vormen tot een groene economie.

Dit programma gaat ook over investeer in groene bedrijven. Door subsidies en leningen tegen lage rente te verstrekken om groene bedrijven en coöperaties te laten groeien, met de nadruk op kleine, lokaal gevestigde bedrijven.

Recente blogs van Danielle

Downloads

Interessante rapporten om gratis te downloaden:

LAEDC_Economic_Forecast_2022.pdf

Navigating Through Continued Disruption and Uncertainty

WTCLA-2021-FDI-report.pdf

Foreign Direct Investment in California 2021

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top