19sep

Welkom bij het team!

Danielle Berden

We zijn enorm trots dat vanaf vandaag Danielle het team van Van Holland komt versterken. Ze zal onze nieuwe satellite office in Los Angeles gaan bemannen. Los Angeles, officieel de City of Los Angeles en veelal afgekort tot L.A., is een grote en uitgestrekte stad aan de westkust van de Verenigde Staten. Het is de grootste stad in de staat Californië en de op een na grootste van de Verenigde Staten

Danielle werkt en woont al meer dan 15 jaar in Los Angeles. Ze is echt een werkende professional in de tech-wereld en adviseur voor start-ups. Ze begon haar carrière in het bankwezen, waar ze 2 jaar lang internationale start-ups hielp.

L.A. Business Developer

Daarna bouwde ze het verkoop- en ondersteuningskantoor van tech-bedrijf Xsens vanaf de grond af op. Gaf leiding aan de dagelijkse activiteiten en assisteerde meer dan 8 jaar het internationale executive leadership team. Daarna zag  ze een kans bij Smartmatic en leidde het LA County project als hun officemanager. Ze gaf leiding aan meer dan 200 mensen en creëerde uiteindelijk een nieuwe stemmachine-oplossing voor de verkiezingen van 2020. Ook coördineerde ze de kantoorinrichting en logistieke activiteiten van begin tot eind.

Danielle ontwikkelde voor de Nederlandse overheid, het Netherlands Business Support Office (NBSO) in Los Angeles, een social media campagne,  en zorgde ervoor dat er  honderden volgers bijkwamen.

We zijn daarom erg blij dat ze voor ons internationale ondernemers gaat helpen in L.A. Met haar diverse en professionele werkachtergrond gaat ze ons o.a. ondersteunen met het doen van onderzoek voor een marktentree voor buitenlandse bedrijven.

Marktentree

Advies voor de juiste strategie om met succes de L.A. – markt op te gaan.

Matchmaking

Makelaarsfunctie door relevante partijen uit mijn netwerken aan jou te koppelen.

Marktinformatie

Marktinformatie voor jouw product of dienst, incl. regiokeuze en afzetkanalen.

Marktentree Strategie

In Los Angeles is Danielle geen onbekende. Als ondernemer en betrokken bij diverse ondernemingen kent ze de klappen van de zweep. Ook was ze plaatsvervangend vertegenwoordiger NSBO (Netherlands Business Support Offices) en werkte samen met het Nederlandse consulaat in San Francisco en hun team.

Ze assisteerde nieuwe Nederlandse start-ups in de omgeving van Los Angeles die de Amerikaanse markt wilden betreden. Als ondernemer runt ze kunstproject “Mom In Da Garage“.

Van Exon Mobil tot OSHA, Danielle helpt je met de juist marktentree strategie en zorgt dat je in contact komt met de juiste L.A. mensen.

Vervolgstappen

Kortom, zoek jij een ervaren ondernemer die Nederlandse ondernemers ondersteunt als ze zaken willen doen in Los Angeles? Danielle helpe met praktische kennis, ervaringen en door haar netwerk en contacten in te zetten.

Danielle Berden Strategisch Adviseur - Los Angeles Specialist

Nederlandse ondernemers verbinden met de metropool Los Angeles. De beste partner in het LA Ecosysteem.

Interesse?

Laat Danielle je helpen om in contact te komen met het juiste eco-systeem in Los Angeles en de regio rondom Silicon Valley.  Stuur een mail met jouw vragen, dan plannen we snel een gesprek in om jouw ambities om internationaal te ondernemen te bespreken.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top