6mrtExport Begeleiding

Marktentree USA Subsidie

Heb jij Amerika als land gevonden waar je de beste kansen ziet voor jouw product of dienst? Wil je graag begeleiding bij het betreden van deze markt? Dan is de Voucher Marktentree via de subsidie regeling Starters International Business (SIB) speciaal voor jou!

Met deze voucher kan je met korting een externe deskundige inhuren die je marktentree in de Verenigde Staten begeleidt.

Marktentree Voucher Specialist Business Development USA

Heb jij de Verenigde Staten als land gevonden waar jij de beste kansen ziet voor jouw product, dienst of plan? Wil jij graag begeleiding bij het betreden van de Amerikaanse markt? Dan is de Voucher Marktentree van de regeling Starters International Business (SIB) iets voor jou.

Met deze voucher kun jij een handelsagent in Amerika met 50% korting inhuren, waarna wij jou begeleiden naar succesvol ondernemen in de USA. We zorgen er letterlijk voor dat jij aan tafel zit bij nieuwe Amerikaanse klanten!

Voorwaarden

De voorwaarden die worden gesteld, zijn:

 • Het gaat om een nieuwe doelland (geen, dan wel weinig USA-kennis)
 • Voorafgaand moet jij jezelf hebben georiënteerd op Amerika als doelland
 • Er wordt slechts één voucher teoegekend per MKB-ondernemer per twee jaar
 • Per doelland kan slechts éénmalig een voucher worden verstrekt
 • De voucher geeft aanspraak op een vergoeding van 50% van de kosten, tot ten hoogste € 2.500

Expert Hulp

Wat kan de Amerika adviseur onder meer voor je doen?

Hij of zij:

 • introduceert je bij lokale netwerken en hun experts;
  onderhoudt contacten;
 • helpt bij een mogelijke vestiging in de United States.

Je mag de voucher niet gebruiken voor:

 • de eigen tijd die je besteedt tijdens het adviestraject;
 • reis- en verblijfkosten.

Doelstelling

Doelstelling is om jou en jouw bedrijf startklaar te maken voor succesvol zakendoen in de USA. Aan de hand van een export canvas helpen we je antwoord geven op de belangrijkste vragen. Ook kijken we of er juridische stappen nodig zijn om jouw product ready-for-market te krijgen. Logistieke stromen, de supply chain, lokale partners en met een gedegen Sales & Marketing plan we spreken samen met de eerste potentiële Amerikaanse klanten.

Eerste stappen op de markt

De Van Holland Group BV is Amerika specialist en helpt je de eerste stappen te zetten om zaken te doen in de Verenigde Staten. De Van Holland adviseurs denken graag met je mee en geven persoonlijk advies bij jouw internationale plannen.

Neem contact met ons op per telefoon 035 – 36 90787 of vul aanvraag formulier direct in.

SIB Voucher Marktentree
Verenigde Staten van Amerika


Citaat uit Staatscourant Nr. 3112, 20 januari 2020

De minister voor Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking kan een voucher verstrekken aan een MKB-onderneming voor begeleiding gericht op duurzame internationalisering door een externe deskundige voor kennis en ondersteuning gericht op het betreden van een nieuwe doelmarkt.

De voucher is bestemd voor MKB-ondernemingen die zich voorafgaand aan de aanvraag hebben georiënteerd op een doelland, niet zijnde Nederland. De minister verstrekt slechts één voucher per MKB-onderneming per twee jaar. Per doelland kan slechts eenmalig een voucher worden verstrekt.

De voucher geeft aanspraak op een vergoeding van 50% van de kosten, tot ten hoogste € 2.500 (exclusief btw). De eigen tijd die de aanvrager van een voucher besteedt tijdens het adviestraject kan niet worden vergoed vanuit de voucher. Reis- en verblijfskosten komen niet voor vergoeding in aanmerking. Geen voucher wordt verstrekt als er sprake is van zakelijke verbondenheid tussen de externe deskundige en de onderneming die de voucher aanvraagt.

De voucher kan ingezet worden voor ondersteuning ter plekke in het doelland met als doel er duurzaam te gaan ondernemen. Het gaat hierbij onder andere om de volgende activiteiten:

 • introduceren bij lokale netwerken en expertise
 • opvolgen van contacten/regelen afspraken
 • ondersteunen bij vestigen ter plekke
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top