7apr

Internationaal Event Curaçao 2021

Explore – Learn – Connect

10-14 mei 2021 – Hotel & Toerisme Week

Hotel Canvas – Toerisme en Internationale Gasten. Tijdens de eerste week zullen lokale coaches en adviseurs uit Curaçao hotels en bedrijven actief in de toerisme sector gaan inspireren en helpen met een internationaal hospitality- & toerismeplan. Meet the team!

17-21 mei 2021 – Export Week

Tijdens deze week zullen een groot aantal bedrijven zich presenteren. We zijn te gast op Curaçao maar betrekken uiteraard het Caribisch deel van het Koninkrijk – Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint Eustatius en Sint Maarten bij dit event. Het moment om nieuwe internationale kansen te verkennen en de juiste contacten aan te boren.

Internationaal ondernemer Erik Broekhuijsen zal tijdens dit event op Curaçao persoonlijk aanwezig zijn. Hij is de bedenker van het Export Canvas en van het Hotel Canvas.

 

Meedoen? Meld je aan!

De komende weken stellen wij het unieke programma samen en we gaan het echt anders aanpakken. Dit keer geen lange webinars want daar is iedereen een beetje moe van. Ook geen expert panels die praten over zaken waar jij meestal net niets aan hebt. Maar echte, actieve hulp met jouw business case.

We gaan je in contact brengen met de juiste contactpersonen, zorgen voor de beste aanbevelingen en warme introducties.

  • Explore – Waar liggen jouw internationale kansen?
  • Learn – Kennis delen en kennis vergaren over nieuwe markten.
  • Connect – Vind de juiste zakenpartners, agenten, dealers en leads!

De activiteiten zullen voor zover mogelijk live op Curaçao zijn. Matchmaking met andere landen is mogelijk door 1-op-1 meetings online.

Het uitgangspunt is: hoe kunnen we jou helpen?

Dankzij diverse (subsidie) regelingen en hulp van sponsoren is deelname uiteraard geheel kosteloos. Vul hieronder je gegevens in, dan nemen wij persoonlijk contact met je op voor een eerste kennismaking.

Voor wie is dit event?

Je bent ondernemer op Curaçao of één van de andere eilanden in het Caribisch gebied en je wilt gaan exporteren. Bijvoorbeeld naar de USA, Europa of Latijns Amerika. Of je komt uit Nederland en je zoekt een zakenpartner op Curaçao. Of je ziet andere internationale mogelijkheden. Wij verbinden je graag met het juiste netwerk en de juiste partners.

De voorinschrijving is gesloten.

Van Holland Curaçaohttps://www.vanhollandcuracao.com


Tags:

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top