27mrt

Je hebt een bedrijf in Nederland. En een (dochter)onderneming in de USA. Daarvoor hebt je een apart boekhoudpakket nodig om te voldoen aan alle wet en regelgeving. Hoe je dit aanpakt? Start met Quickbooks!

Met het Amerikaanse boekhoudpakket QuickBooks kun je alle financiële aspecten van je Amerikaanse bedrijf vanuit één plek beheren. QuickBooks maakt het gemakkelijk om werknemers te betalen, tijd bij te houden, voorraad te beheren, facturen te maken en betalingen te accepteren.

De Van Holland Group helpt Nederlandse ondernemers met hun administratie in Amerika.  QuickBooks is de ideale oplossing voor jouw boekhouding. Je kunt het vergelijken met de Nederlandse Exact Online in de Verenigde Staten. Start vandaag en zie wat het voor jouw bedrijf gaat betekenen! Onze speciale “Bookkeeping Business Unit” staat klaar om je te helpen. Ook al is het maar een paar uur per maand.

Hier zijn wat voorbeelden:

 1. QuickBooks Payroll
  Beschikbaar als een zelfservice of volledige service oplossing, waarmee bedrijven tot 50 werknemers kunnen betalen via cheque of directe storting. Als je kiest voor een volledig service pakket, worden je jaarbelasting W-2 formulieren voor lokale, staat en federale belastingen automatisch berekend en ingediend.
 2. QuickBooks Commerce
  Het brengt al je bestellingen en voorraad samen op één centrale dashboard, waardoor je de real-time status van elke bestelling kunt zien. QuickBooks Commerce is zeer schaalbaar en je kunt het gebruiken om nieuwe verkoopkanalen snel toe te voegen of je B2B e-commerce platform te bouwen en te integreren met online marktplaatsen.
 3. QuickBooks Online
  Je kunt je boekhouding in de cloud bijhouden, toegankelijk vanaf elke locatie en elk moment, met QuickBooks Online. Deze service heeft ook factureringsmogelijkheden.
 4. QuickBooks Live
  Met QuickBooks Live kun je samenwerken met onze expert boekhouder om je met al je vragen over de boekhouding te helpen.
 5. QuickBooks Payments
  Met QuickBooks Payments kun je facturen genereren die klanten direct kunnen betalen, periodieke facturen instellen en onderweg digitaal betalen. Je klanten kunnen online betalen met een betaalmethode die bij ze past.
 6. QuickBooks Time
  Track de werktijd van je werknemers of klanten of projecten met QuickBooks Time. De tijd die je bijhoudt is gemakkelijk met QuickBooks Payroll, evenals betalingen.

Snap&Sort Mobile App (bonnetjes app)

Connect je mobiel & Quickbooks
Online om je administratie te automatiseren

Zeg vaarwel tegen handmatige invoer van kassabonnetjes en audit-proofing met Quickbooks App Snap & Sort!

Scan je Amerikaanse bonnetjes in je mobile app. Met Snap & Sort kun jij een fototje maken, uploaden en verwerken in QuickBooks Online. Je kunt bonnetjes en documenten koppelen aan elke transactie om al je ontvangstbewijzen en rekeningen op één georganiseerde plek te houden.

Bovendien kun je met behulp van leveranciersregels aangeven hoe je documenten in QuickBooks Online gecodeerd moeten worden.

Met Snap & Sort hoef je je geen zorgen te maken over het instellen van je rekeningenoverzicht of leveranciers – deze worden rechtstreeks geïmporteerd in QuickBooks Online! En je hoeft je ook geen zorgen te maken over het handmatig matchen van transacties met je bank-feed in de boekhouding.

Snap & Sort doet het allemaal voor je!

Wij beschikken over een aparte business unit in Cape Coral Florida voor alle administrative handelingen en boekhouding: Van Holland Bookkeeping. Maak gebruik van onze backoffice en hou zelf 24/7 online het overzicht. Je administratie in de Cloud met VHG Quickbooks. Of je nu iedere dag of slechts een uur in de maand hulp nodig hebt, het team van de Van Holland Group staat voor je klaar.

Alle niveaus

Wij hebben teamleden op het niveau bookkeeping voor de dagelijkste administratie. Of een trede hoger de accountants voor de overzichten en belastingzaken. Daarboven zijn er CPA’s die je kunt vergelijken met Register Accountants. En speciaal voor Nederlandse belastingzaken werken wij samen met een enrolled agent: EA.  Een EA is de hoogste referentie die de IRS, de Amerikaanse belastingdienst Internal Revenue Service, toekent aan een accountant.

USA Bookkeeping Services

Zorg voor een perfecte administratie in de USA verzorgd door onze Van Holland Bookkeeping Business Unit in Florida. Bekijk alle opties op crm.vanhollandgroup.nl/store/bookkeeping

Eerst Kennismaken?

Ben je op zoek naar speciale boekhoud of administratie hulp?

Vertel ons waar we je jou mee mogen helpen.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top