10nov

We zijn verheugd de opening aan te kondigen van ons nieuwe kantoor in Willemstad Curaçao.

Wanneer:  Op vrijdag 3 december 2021 van 17.30 uur tot 19.30 uur.

Over dit evenement

De Van Holland Group opent haar nieuwe kantoor op Curaçao!

De Van Holland Groep floreerde de afgelopen jaren zowel in Europa als in de VS; de vraag naar internationaal ondernemen vanuit en naar het Caribisch gebied is echter groot en groeit. Deze maand hebben we eindelijk een kantoor op Curaçao opgezet. Hiermee kunnen we lokaal betere diensten verlenen en aanbieden, onze scope uitbreiden en nieuwe projecten mogelijk te maken.

De nieuwe locatie, in Willemstad, zal de aanwezigheid van de Van Holland Group versterken en een toegewijd lokaal team zal ondersteuning voor onze klanten en partners kunnen bieden.

Ons kantoor in Cape Coral, Florida zal zich richten op het assisteren bij het betreden van de markt in de VS en ons kantoor in Nederland zal een toegangspoort tot Europa zijn.

In het nieuwe kantoor in Willemstad zal zowel Papiaments, Engels en Nederlands worden gesproken. Onze kantoormanager is Nevita Mezas, een ervaren internationale business consultant met diepgaande kennis van Curaçao en Latijns-Amerika. Ook heeft zij in diverse landen gewoond.

Programma

  • Inloop vanaf 17:30 uur
  • Officiële opening om 18:00 uur
  • Netwerken tot 19:30 uur

Er zullen drankjes en snacks aanwezig zijn.
Heb je speciale dieetwensen, laat het ons dan van tevoren weten!

Toegang

We hebben een groot aantal mensen al persoonlijk een uitnodiging gestuurd. Heb je die gemist en wil je er graag bij zijn, stuur dan even een email naar [email protected]

Nevita Mezas, (The Business Connection) en Managing Director Curaçao
& Erik Broekhuijsen, CEO Van Holland Group

We hebben al bestaande klanten op Curaçao wiens behoeften beter zullen worden bediend doordat we een team hebben dat deuren in de regio kan openen en de onschatbare kennis van de lokale cultuur kan bieden.

Contact Gegevens

 (Maatregelen ter bestrijding van corona worden in acht genomen)
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top