20nov

1099 Sales Rep Agreement, wat is dat precies?

Een 1099 vertegenwoordigersovereenkomst is belangrijk voor bedrijven die verkopers of vertegenwoordigers in Amerika in dienst hebben. Het kan het verschil zijn tussen open blijven en gedwongen sluiten.

1. Wat zijn die onafhankelijke 1099 verkoopvertegenwoordigers?
2. Hoe werk je met onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers
3. Hoe vind je verkoopvertegenwoordigers

Een 1099 Sales Rep Agreement is belangrijk voor bedrijven die in Amerika verkoopvertegenwoordigers in dienst hebben. Het kan het verschil zijn tussen open blijven en gedwongen worden het bedrijf te sluiten. Werknemers die alleen commissies ontvangen worden 1099-ers genoemd vanwege het 1099-MISC-formulier dat ze elk jaar ontvangen. Dit is anders dan het W-2 formulie die werknemers in loondienst en uurloon krijgen.

Wat zijn onafhankelijke 1099 verkoopvertegenwoordigers?

Een juridische aannemer is iemand die het volgende doet:

  • Bepaalt wanneer en hoe klanten worden gezien
  • Onkosten zonder vergoeding betaalt
  • Een contract met bedrijf vermeldt waarop staat dat ze een onafhankelijke contractant zijn

Er zijn bepaalde regels die de IRS stelt die verkoopvertegenwoordigers moeten volgen. Ze worden als werknemers beschouwd als ze fulltime voor het bedrijf werken, verkooporders krijgen die ter uitvoering aan het bedrijf worden gegeven, goederen verkopen aan klanten om door te verkopen, verkopen aan aannemers of de horeca, het grootste deel van hun verkopen persoonlijk uitvoeren en don geen investering in het bedrijf hebben, maar een voortdurende relatie met het bedrijf hebben. Als aan deze vereisten wordt voldaan door de werknemer, moet het bedrijf federale en staatsbelastingen inhouden en de sociale zekerheids- en Medicare-inhouding aanpassen.

Mocht de IRS besluiten dat de onafhankelijke verkoopvertegenwoordiger een werknemer is, dan biedt de Amerikaanse belastingwet bescherming tegen het betalen van overeenkomstige sociale zekerheids- en Medicare-belastingen voor dat jaar, evenals tegen het betalen van boetes. Om in aanmerking te komen, mag het bedrijf geen W-2-werknemer hebben die identieke taken uitvoert als de aannemer, moet de persoon het hele belastingjaar als een onafhankelijke aannemer worden beschouwd, moet het een goede reden hebben om de persoon als een aannemer te beschouwen versus een werknemer, en behandel hem of haar als een aannemer voor alle belastingaangiften.

1099 Sales Reps – Commission Only Sales Reps

Veelvoorkomende redenen om een verkoper als aannemer te beschouwen, zijn een rechterlijke uitspraak die je doen geloven dat de classificatie correct is, een erkende classificatie in de branche of een eerdere belastingcontrole. Het contract met de onafhankelijke verkoper is de beste manier om aan te tonen dat de persoon een onafhankelijke contractant is. Het document moet vermelden dat de verkoper een aannemer is en nauwkeurig beschrijven wat hij of zij doet, hoe vaak en hoeveel hij of zij wordt betaald, en een definitie geven van hoe commissie wordt uitbetaald, zoals 15 procent van elke verkoop ontvangen .

Hoe werk je samen met onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers

Het is moeilijk als een bedrijf snel een nieuw product op de markt wil brengen, maar een krap budget heeft. Het kost geld en tijd om een verkoopteam samen te stellen, dus hoe kan een bedrijf die problemen omzeilen? Een mogelijkheid is om te werken met onafhankelijke verkoopvertegenwoordigers, ook wel fabrikantenagenten of vertegenwoordigers genoemd. Ze verkopen diensten en producten rechtstreeks aan klanten voor het bedrijf waarvoor ze werken. Bij het inhuren van een verkoper is er geen initieel risico bij de vertegenwoordiger totdat hij begint met het binnenhalen van inkomsten. Dit komt omdat het bedrijf niet verantwoordelijk is voor de pensioen- of gezondheidsvoordelen van de vertegenwoordiger.

Independent 1099 sales representatives

Dit is een goede manier om de markt te testen en te zien hoe een product zal profiteren van een demonstratie. De vertegenwoordiger helpt ook als er continu uitleg moet zijn over de nieuwe producten. Zelfstandigen werken daarom vooral voor groothandels, technische bedrijven en fabrikanten. Ze kunnen worden gebruikt als een manier om de kosten te verlagen en de verkoop via de telefoon te verhogen of om nieuwe gebieden en markten te betreden.

Kies een moment dat jou uitkomt!
Neem contact op voor een informatief gesprek.
Hoe ga je verkoopvertegenwoordigers te vinden?

Het is niet altijd gemakkelijk om iemand te vinden die de exacte behoeften van het bedrijf vertegenwoordigt en kwaliteitswerk levert. Niet elke vertegenwoordiger zal hoge aantallen produceren, dus houd daar rekening mee. De beste methode is om mensen op verschillende locaties te laten werken om het meeste uit het verkoopinitiatief te halen. Zodra potentiële vertegenwoordigers zijn gevonden, moeten ze een overeenkomst met onafhankelijke verkopers ondertekenen , aangezien ze geen werknemers van het bedrijf zijn.

Dit zorgt ervoor dat er geen misverstanden ontstaan tussen de vertegenwoordiger of het bedrijf. Onderhandelen over het salaris is het eerste wat de meeste mensen doen om er zeker van te zijn dat ze vanaf het begin op dezelfde golflengte zitten.

Als je hulp nodig hebt bij een 1099 Sales Rep overeenkomst, kan je rekenen op de Van Holland Group. Wij werken samen met juristen in alle staten om zo tot een goede overeenkomst te komen.

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing?

1099 Sales Reps zijn niet altijd de beste oplossing. Betalen voor resultaat, ook wel no-cure no-pay, zorgt er vaak voor dat je de mindere sales agents aantrekt. Met de krapte op de arbeidsmarkt kan een verkoper vrijwel overal direct aan de slag. Vaak met een basis salaris en een bonus over behaalde omzet. We zien te vaak een gat in de CV of teveel projecten tegelijk zodat niemand echt voldoende aandacht krijgt.
Pas op met no-cure no-pay “Pay peanuts, get monkeys”
We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top