14apr

INC Oprichten in Miami Florida

Wanneer je met jouw onderneming mee wilt doen als serieuze speler op de Amerikaanse markt, dan is eigen vestiging en een Inc. een vereiste. Inc. is de afkorting die we gebruiken voor het Engelse woord incorporation. Het vertoont gelijkenissen met datgene wat we in Nederland kennen als een BV en een NV. Met een BV kun jij ondernemen binnen Nederland. Maar wat nu als jij interesse hebt om zaken te doen in de USA? En je wilt iets meer dan alleen een steunpunt of postbus. Dan heb je in plaats van een BV een Inc. nodig.

Een Inc. heb jij nodig om te kunnen voldoen aan alle eisen die Amerika stelt aan jouw bedrijf. Het voordeel van een Inc. is de minimale aansprakelijkheid van de aandeelhouders, en de toegankelijkheid van financiering en subsidiëring. Overheidscontracten en grote tenders gaan vrijwel ook alleen naar in Amerika gevestigde bedrijven met een eigen entiteit.

Het oprichten van een Inc. in Miami kan zeer aantrekkelijk zijn. Naast de voordelen die een Inc. met zich meebrengt, is ook de locatie ideaal. In Miami Florida is er namelijk sprake van een uitstekende ligging, goede infrastructuur en bovendien veel belastingvoordelen. Twijfel jij nog? Lees dan snel verder om meer te weten over het hoe en waarom van het oprichten van een Inc. in Miami.

Miami is ook de “Gateway To Latin America”
Handig voor als je straks ook in Zuid-Amerika zaken wilt gaan doen

Waarom een Inc. oprichten in Miami?

Veel ondernemingen hebben grote interesse in het oprichten van een Inc. in Miami Florida. De omgeving biedt namelijk een enorme hoeveelheid handvatten voor nieuwe bedrijven, om zich snel en succesvol te ontwikkelen. In Miami is het zeer eenvoudig om getalenteerd personeel te vinden, dat bovendien meerdere talen spreekt. Ideaal voor de internationale uitbreiding van jouw bedrijf. Bovendien is het bedrijfsleven van Miami zeer innovatief, en biedt het optimaal ruimte tot creatieve ontwikkeling van bedrijven.

Vanuit de haven van Florida wordt er zaken gedaan met tientallen landen en honderden havens wereldwijd. Daarom biedt een Inc. in Miami eindeloze mogelijkheden voor het realiseren van de exportplannen van ieder bedrijf. Ook het warme klimaat levert een bijdrage aan de populariteit van Miami. Niet alleen in de zomermaanden maar ook in de winter is het daar goed toeven. Toeristen bezoeken de staat dan ook het hele jaar door vanwege de heerlijk warme temperaturen. Veel bedrijven trekken naar Florida wat zorgt voor een bloeiende economie.

Huur onze Miami Brickell Boardroom – In alle rust vergaderen met jouw relaties

Jouw eigen Inc. oprichten in Miami

Ben jij ervan overtuigd dat je met jouw bedrijf succes zou kunnen behalen in Miami? Dan zijn er ongetwijfeld veel vragen naar boven gekomen. Naast de meest voor de hand liggende vragen waaronder de kosten en de mogelijkheden, zijn er ongetwijfeld nog andere vraagstukken waar je tegenaan loopt.

Want welke vergunningen zijn er nodig? Hoe zit het met aansprakelijkheid? En wat zijn nu eigenlijk de voor- en nadelen van het oprichten van een Inc. in Miami Florida? Op al deze vragen geven wij jou graag een passend antwoord. In een persoonlijk gesprek horen wij graag meer over jouw bedrijfsplannen, en zullen wij een duidelijk beeld schetsen van datgene wat je kunt verwachten en wat wij voor jou kunnen betekenen. Ook kunnen we inzicht bieden in het benodigde opstartkapitaal en de belastingvereisten.

Wij zetten graag samen met jou alle puntjes op de i om jouw Inc. in Miami Florida succesvol op te zetten.

Maak gebruik van onze front- en backoffice in Miami

Bedrijf starten in de Verenigde Staten

Persoonlijk contact?

We helpen je graag met persoonlijk advies.
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top