8dec

Enterprise Florida, The Future is Here

Tanja Buist kwam namens Enterprise Florida bij ons op bezoek in Baarn om te praten over, hoe kan het ook anders: Florida!

Enterprise Florida is de officiële instantie van de staat Florida (Verenigde Staten) die zich inzet om buitenlandse bedrijven aan te trekken die in de staat willen gaan starten. Ook zijn ze verantwoordelijk voor het aantrekken van nieuwe investeringsprojecten vanuit onder andere Nederland naar Florida. 

Hoe is op dit moment het business klimaat voor ondernemers?  Hoe kom je aan de juiste mensen? Hoe vind je aansluiting bij de juiste infrastructuur en natuurlijk wat zijn de ontwikkelingen die voor Nederlandse bedrijven echt interessant zijn in één van de snelst groeiende staten van Amerika?

Allemaal vragen waar je graag antwoord op wilt hebben. Denk jij er over na om een bedrijf of filiaal in de Verenigde Staten op te zetten? Maar weet je niet of het als buitenlander wel is toegestaan om in Amerika een bedrijf te beginnen? Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je juist nu een bedrijf in de Verenigde Staten zou moeten starten. Van bedrijfsvriendelijke omstandigheden, toeleveranciers, infrastructuur, personeelsfactoren en overwegingen met betrekking tot de kwaliteit van leven tot een specifieke technologie, iedereen heeft een andere reden waarom ze hun bedrijf in de VS willen vestigen.

Van links naar rechts:
Stephan van de Wall (VHG), Tanja Buist (Enterprise Florida) en Erik Broekhuijsen (VHG)

Waarom voor de VS kiezen voor zaken?

Enkele redenen waarom mensen de VS kiezen in plaats van andere plekken in de wereld zijn. Lees verder

Als Nederlander je bedrijf in de VS starten

Meer weten?

Neem contact met ons op voor een warme introductie vanuit Miami of check de website van Enterprise Florida
www.enterpriseflorida.com

Andere Voorbeelden

Een Inc. oprichten in Miami

Een Inc. oprichten in Miami

26/10/2022 Bedrijf beginnen in Florida

Miami Staat - Florida County - Miami-Dade MIA - Miami International Airport Inwonersaantal - 5,5

Lees Verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Leave a reply

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top