2mei
Karin Weber, onze Sales Project Manager bij Van Holland Group, heeft afgelopen donderdag deelgenomen aan een verhelderende en interactieve workshop over de veelbelovende Flevo-boon, georganiseerd door Michiel Klaassen van Aeres. In de workshop werden de uitdagingen en kansen onderzocht rond eiwitrijke gewassen zoals de veldboon en werd het belang van samenwerking binnen de keten benadrukt.
Karin heeft waardevolle inzichten opgedaan over de eiwittransitie en de cruciale rol die belanghebbenden kunnen spelen bij het bevorderen van vooruitgang.
 
De workshop maakte deel uit van ‘De Staat van Flevoland’, een initiatief van de Economic Board Flevoland, waarbij een actueel beeld over de economie van de provincie werd weergegeven.
In de workshop kwamen thema’s zoals klimaat, duurzaamheid, dierenwelzijn, gezondheid, gemak en nieuwsgierigheid aan bod, waarbij de motivatie achter de overgang naar een meer gebalanceerd dieet werd benadrukt. Deelnemers bespraken actief het naleven van de 60:40 procent regel (40% dierlijk en 60% plantaardig) als verschuiving van het voedingspatroon.
 
Diverse belanghebbenden, waaronder bedrijven, onderzoeksinstellingen en agrarische ondernemers, werden tijdens deze interactieve sessie samengebracht om de toekomstige voedselvoorziening van Flevoland te bespreken. De deelname van Karin weerspiegelt de betrokkendheid van Van Holland Group om voorop te blijven lopen in innovatieve ontwikkelingen in de voedingsindustrie.
 
Bedankt Michiel Klaassen, Aeres en alle deelnemers voor jullie bijdrage aan deze inzichtelijke discussie! 🌱💼

Meer weten?

Benut jouw kansen in de voedingsindustrie.

Of het nu gaat om de eiwittransitie of de meer sales in de USA, de Van Holland Group helpt je met alle praktische stappen en ondersteuning op de Amerikaanse markt.

Deze blog in ‘t Engels

vanhollandgroup.com/blog

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top