2aug

Waarom jij een export kantoor moet openen in Florida USA

Overweeg jij om een export kantoor te openen in Florida? Dan zou dit wel eens een hele goede zet kunnen zijn. Florida is namelijk de vierde economie van de Verenigde Staten en heeft meer ICT bedrijven dan Sillicon Valley. Met trots draagt Florida dan ook de bijnaam ‘Sillicon Beach’, refererend naar de prachtige stranden waarom de staat bekend staat.

Florida heeft vooral naam gemaakt in lifesciences, logistiek, lucht- en ruimtevaart, ICT, financiële diensten en de productie industrie. Gelet op de gunstige ligging is Florida daarnaast uitgegroeid tot één van de belangrijkste staten wanneer het gaat om de handel van- en naar Zuid Amerika. Ben jij dus klaar om de oceaan over te steken naar de VS, dan is Florida de ideale staat om jouw export kantoor te vestigen.

Hoe vestig ik mijn export kantoor in Florida?

Je hebt ervoor gekozen om jouw product of dienst gaan exporteren naar de Verenigde Staten en wilt daarom een lokaal kantoor openen in Florida. Het openen van een lokaal kantoor is belangrijk omdat je voor het starten van een Inc. of een LLC altijd een vestigingsadres in de Verenigde Staten nodig zal hebben. Het klinkt misschien overweldigend om vanaf afstand een kantoorruimte in de Verenigde Staten te gaan huren. Hoe vind ik de kantoorruimte die bij mijn bedrijf past?

Wij van Van Holland Group hebben verschillende kantoren in de Verenigde Staten, waaronder in Florida. Zo bieden we onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van ons kantoor. Vanaf € 269,- per maand kun jij al een flexoffice of een eigen kantoorruimte huren binnen één van onze kantoorpanden gehouden in een Business Center. Deze flexoffices kun je niet alleen als postadres gebruiken, maar zijn ook geschikt als vestigingsadres voor jouw Inc. of LLC. Daarnaast bieden wij ook alle faciliteiten die jij nodig hebt om een goed functionerende backoffice te realiseren. Het fijne daarbij is dat er binnen iedere vestiging altijd een Nederlands aanspreekpunt is. Zo voel jij je ook aan de andere kant van de wereld helemaal vertrouwd.

Hoe verder na het openen van mijn export kantoor?

Maar met een flexoffice en vestigingsadres in Amerika ben je er nog niet. De eerste stap is dan wel gezet, maar er zijn nog vele zaken die daarna geregeld moeten worden. Zo zal je een Amerikaanse Inc. of LLC moeten oprichten waarvoor je een advocaat nodig zal hebben. Ook heb je een Amerikaanse accountant nodig, zal je moeten nagaan welke vergunningen er nodig zijn voor jouw export kantoor en welke belastingen je aan de IRS moet gaan betalen. De Van Holland Group helpt je met al deze vragen en staat je ten alle tijden bij, bij het vinden van de juiste contactpersonen.

Maar met het openen van jouw export kantoor in één van onze kantoorpanden bouw je ook meteen een eigen netwerk op waarbij je kunt aankloppen met vragen. Alle onze klanten met een eigen Inc. worden namelijk automatisch lid van het “Raad van Advies Netwerk”. Dit is een team van Nederlandse juristen, advocaten, accountants en andere ondernemers die zich al in de Verenigde Staten gevestigd heeft.

Kies de kantoorruimte die past bij jouw export plannen

Locatie Cape Coral Florida USA

Aanvullende Voorwaarden

  • Contract minimaal 1 jaar
  • 1 Maand borg
  • Prijzen excl 21% BTW

Wat is voor jou de beste oplossing?

We helpen je graag met persoonlijk advies.
Een Inc. oprichten in Miami

Een Inc. oprichten in Miami

26/10/2022 Bedrijf beginnen in Florida

Miami Staat - Florida County - Miami-Dade MIA - Miami International Airport Inwonersaantal - 5,5

Lees verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top