18jan
Een Inc. in Birmingham Alabama oprichten

Birmingham

Birmingham: Een Zuidelijke Charme van Geschiedenis, Innovatie en Beloftes voor  Morgen

Verscholen in het levendige hart van de noord centrale regio van Alabama, is Birmingham een dynamische metropool met een rijke geschiedenis en een veelbelovende toekomst.

Het is de hoofdstad van Jefferson County, de meest bevolkte provincie van de staat. Op een manier die doet denken aan Phoenix, Arizona, straalt Birmingham een unieke charme uit die het onderscheidt in het zuidoostelijke landschap.

Birmingham is niet zomaar een stad; het is een zich ontvouwend verhaal dat op naadloze wijze cultuur, innovatie en kansen samenbrengt in het hart van het Zuiden. Deze dynamische fusie van elementen plaatst Birmingham als een doek waar het verleden het heden ontmoet en de toekomst zich enthousiast ontvouwt.

Birmingham waar geschiedenis leeft, innovatie gedijt, en de belofte van morgen wacht op elke hoek.

Waarom springt Birmingham, Alabama, eruit als jouw ideale keuze voor ondernemen?

Het kiezen van deze stad betekent voor jouw bedrijf dat je je gaat vestigen in een stad die economische voordelen, een diverse en levendige gemeenschap, strategische toegankelijkheid en een hoge levenskwaliteit biedt.

 1. Ondernemersvriendelijk klimaat:

Met lonen in Metro Birmingham die 94% van het landelijke gemiddelde zijn, zorgt het voor kosteneffectiviteit en een bedrijfsvriendelijke omgeving.

 1. Diverse zakelijke gemeenschap:

De stad biedt een verscheidenheid aan bedrijven, van multinationale ondernemingen tot innovatieve startups, wat zorgt voor een dynamisch en gevarieerd zakelijk landschap.

 1. Strategische markttoegang:

Centraal gepositioneerd in het zuidoosten van de VS, heeft Birmingham met een robuust transportsysteem dat gemakkelijke toegang biedt tot meer dan 250 miljoen consumenten binnen een tweedaagse rit, wat het een strategische marktlocatie maakt.

 1. Lage onroerendgoedbelasting:

Alabama heeft de op een na laagste onroerendgoedbelasting in het land, wat bedrijven een financieel aantrekkelijke keuze biedt.

 1. Levenskwaliteit:

Met The Washington Post die het onder de beste plaatsen om te wonen in de VS rangschikt, zorgt Birmingham voor een hoge levenskwaliteit voor inwoners en werknemers.

 1. Rijke geschiedenis en cultuur:

Birmingham’s levendige geschiedenis, met name als een industrieel centrum na de Burgeroorlog, wordt tentoongesteld in het Historische 4th Avenue Business District, wat culturele diepgang toevoegt aan de aantrekkingskracht van de stad.

 1. Betaalbaar commercieel onroerend goed:

Deze stad biedt verschillende concurrerend geprijsde commerciële onroerendgoedopties, met 463 aanbiedingen beschikbaar voor huur, wat flexibiliteit en kosteneffectiviteit voor bedrijven garandeert.

Het kiezen van Birmingham betekent jouw bedrijf opzetten voor succes op een plek die betaalbaar, divers en rijk aan cultuur is.

Bloeiende industrieën in Birmingham:

Belangrijke industrieën, die zorgen voor economische groei en diversificatie:

 1. Dominantie in de Medische Industrie:

De economie van de stad bloeit met een stevige afhankelijkheid van de medische sector, die continue groei en ontwikkeling stimuleert.

 1. Handel, Financiën en Onderzoekskracht:

Deze sectoren dragen actief bij aan de economische diversificatie en algehele uitbreiding van Birmingham.

 1. Stabiliteit van de Overheid:

De economie van Birmingham vindt steun in overheidsactiviteiten, wat stabiliteit garandeert en voldoende werkgelegenheidskansen biedt voor de inwoners.

 1. Boom in Productie van Auto-onderdelen en Machines:

Grote industriële investeringen in de productie van auto-onderdelen en machines versterken de productiebasis van Birmingham.

 1. Kracht van de Metaalindustrie:

Met een robuuste aanwezigheid blijven metaalindustrieën een aanzienlijk deel uitmaken van het economische landschap van Birmingham.

 1. Bank- en Telecommunicatiehub:

Birmingham omarmt zijn status als een van de grootste bankcentra in de VS en gedijt ook in de telecommunicatiesector, wat de economische diversiteit vergroot.

 1. Leiderschap in Detailhandel en Groothandel:

Metro Birmingham is een prominent centrum voor detailhandel en groothandel in Alabama en het zuidoosten van de VS, wat de economische vitaliteit versterkt.

 1. Hub voor Geavanceerde Technologie en Technische Diensten:

Als het epicentrum van geavanceerde technologie dient Birmingham als het hoofdkwartier van verschillende energiebedrijven, gericht op engineering en technische diensten.

 1. Uitbreidend Industrielandschap:

Naast de gevestigde sectoren ervaart de stad groei in diverse industrieën zoals voedingsproducten, informatietechnologie, datacenters, logistiek, bosbouw, auto’s en luchtvaart, wat een divers en groeiend economisch terrein benadrukt.
Gezamenlijk dragen deze bloeiende industrieën bij aan de economische vitaliteit van deze stad en positioneren ze de stad als een aantrekkelijke bestemming voor bedrijven die een breed scala van sectoren bestrijken.

Een Inc. in Birmingham oprichten

Heb jij ook ambities om in Birmingham in de staat Alabama een INC op te richten? Dan ben je zeker niet de enige. De zuidoostelijke ligging van de staat Alabama brengt op economisch vlak immers veel voordelen met zich mee.  De afgelopen jaren heeft Alabama als staat sterk geïnvesteerd in verschillende economische takken van dienstverlening. Enkele populaire industrieën zijn de automobielindustrie, zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, detailhandel, bankwezen en het onderwijs. We kunnen dus wel stellen dat de markt breed georiënteerd is.

Alabama beschikt bovendien over een gunstig ondernemersklimaat om prettig zaken te kunnen doen. Zo zijn er veel mogelijkheden tot bedrijfsondersteuning, is er een goede belastingstructuur en is er een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden.

Een Inc. kan je vergelijken met een NV en heeft kenmerken van een BV.
“Incorporated” is officieel de Engelse term voor een Naamloze Vennootschap

Is Birmingham ook een genot om in te wonen?

Inderdaad, het is niet alleen een bloeiend zakencentrum maar ook een heerlijke plek om thuis te noemen. Hier is waarom:

 1. Charmante en kosmopolitische sfeer:

De stad straalt een mooie, down-to-earth vibe uit en een kosmopolitische mix van culturen, wat een gastvrije omgeving creëert.

 1. Overvloedige levenskwaliteit:

Deze stad biedt inwoners een hoge levenskwaliteit, met diverse activiteiten en attracties om van te genieten, waardoor er altijd iets is voor iedereen.

 1. Rijk cultureel tapijt:

Dompel jezelf onder in de rijke cultuur en levendige kunstscene van Birmingham, met vele musea, galerijen en theaters voor inwoners om te verkennen en waarderen.

 1. Levendige lokale scene:

Birmingham heeft levendige lokale brouwerijen, drukke boerenmarkten en gezinsvriendelijke activiteiten, wat een levendige en betrokken gemeenschapsspirit bevordert.

 1. Uitgestrekte stedelijke groene ruimtes:

Geniet van de buitenlucht in de uitgestrekte selectie van stedelijke groene ruimtes in Birmingham, inclusief het indrukwekkende Red Mountain Park, een van de grootste stedelijke parken in het land, wat volop mogelijkheden biedt voor recreatie en ontspanning.

 1. Historische betekenis:

De stad draagt een rijke historische erfenis met zich mee, met name als een belangrijke speler in de Amerikaanse burgerrechtenbeweging van de jaren 1960, wat diepte en betekenis toevoegt aan de identiteit van de stad.

 1. Betaalbaar wonen:

Bekend om zijn uitstekende levenskwaliteit, heeft deze stad een lage kosten van levensonderhoud en betaalbare huisvestingsopties, wat toegankelijkheid voor inwoners garandeert.

Birmingham is niet alleen een werkplek; het is een diverse en bloeiende gemeenschap die individuen uitnodigt om te leven, te verkennen en een evenwichtige en bevredigende levensstijl omarmt.

Als jij een ondernemer bent die jouw zakelijke horizon in de Verenigde Staten wil verbreden, ontdek dan Birmingham als jouw volgende ondernemingsbestemming.

Je eigen Alabama Inc. oprichten

Inc of een LLC?

INC. Een bedrijf dat “Incorprated” is en voldoet aan alle wettelijke eisen. Universiteiten, zorg,  (semi-) overheid en gemeentes werken eigenlijk altijd alleen samen met “Inc’s” gevestigd in de USA.

LLC. Limited Liability Company waar de inkomsten belasting uit het bedrijf naar de eigenaren gaat maar waar de aansprakelijkheid in de onderneming blijft.

De Inc. is de meest gebruikte ondernemingsvorm in de Verenigde Staten. Een van de redenen voor de populariteit van deze ondernemingsvorm is dat noch de aandeelhouders, noch de bestuursleden persoonlijk aansprakelijk zijn voor de onderneming.

Ben jij ervan overtuigd dat het oprichten van een Inc. in Alabama ook grote voordelen heeft voor jou als ondernemer? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk alle kennis in huis die nodig is voor het succesvol oprichten van jouw eigen bedrijf in Birmingham.

De juiste vergunningen en een optimale kennis van alle andere relevante zaken mogen natuurlijk niet ontbreken. De Van Holland Group zorgt ervoor dat jij jouw INC of LLC op een juiste manier opricht. Wij zorgen voor duidelijke instructies die zijn voorzien van alle relevante regelgeving. Ook met al je vragen kun je terecht bij één van onze professionals. Op deze manier zorgen we er samen voor dat jouw bedrijf een succes gaat worden.

Kies een moment dat jou uitkomt!
Neem contact op voor een informatief gesprek.

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing in Birmingham Alabama?

We helpen je graag met persoonlijk advies als je wilt gaan ondernemen in de Amerikaanse staat Alabama.

Bekijk ook:

Een Inc. oprichten in Alabama

Een Inc. oprichten in Alabama

07/02/2022 Bedrijf beginnen in Alabama

Alabama Hoofdstad - Montgomery Grootste Stad - Birmingham Afkorting Staat - AL Inwonersaantal - 4,9

Lees Verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top