22jul

Welkom bij het team!

Jeroen Kuiper

Jeroen is een Nederlandse Amerikaan die in de VS zijn carriere begon als acteur. Hij maakte zijn Broadway-debuut op 24-jarige leeftijd en deed voice-overs voor klanten zoals John Deere Tractors, Dow Chemical, GE Aircraft-motoren, and Boston Scientific.

Al snel ontdekte Jeroen een passie voor sales en voor het succesvol introduceren van (buitenlandse) merken op de Amerikaanse en Canadese markt. In zijn meer dan 25 jaar als executive en onafhankelijk adviseur in de VS hielp hij merken van uiteenlopende productcategorieën, zoals kantoor artikelen en babybedjes, zich te vestigen en te groeien in deze grote en diverse markt. Jeroen geeft praktisch en uitvoerbaar advies door klanten bij elke stap een duidelijke reeks opties te bieden binnen hun budget, van de eerste beoordeling van de levensvatbaarheid van de markt en de marktverwachtingen van de klant tot een actieplan em implementatie van de gekozen strategie.

Antwoorden op de kernvragen die u beantwoord wilt hebben: prijsstrategieën en vereiste marges, opzetten van een verkoopnetwerk, vinden van geschikte distributiepartners, agenten of eigen personeel, productafhandeling, teruggave aan de leverancier, introductie van nieuwe producten, product/ zakelijke aansprakelijkheid en benodigde verzekeringing, de do’s en don’ts van importeren in de VS en het vinden van een locatie die zinvol is voor uw bedrijf en werknemers. Jeroen heeft ervaring met veelvoorkomende problemen en conflicten rond IE, zoals handelsmerken, auteursrechten en patenten, conflictbemiddeling en -oplossing.

Jeroen is een luchtvaartnerd en woont met zijn gezin en geadopteerde Plott Hound in Portland Oregon in het prachtige Pacific noordwesten van de Verenigde Staten en houdt van wateractiviteiten en wandelen in zijn vrije tijd.

Strategie

Advies voor de juiste strategie om met succes de VS-markt op te gaan.

Matchmaking

Makelaarsfunctie door relevante partijen uit mijn netwerken aan jou te koppelen.

Marktinformatie

Marktinformatie voor jouw product of dienst, incl. regiokeuze, afzetkanalen, etc.

Interesse?

Wil je meer informatie over jouw bedrijf starten in Oregon? Stuur een mail met jouw vragen, dan plannen we snel een gesprek in om jouw ambities en internationaal te ondernemen te bespreken.

Jeroen Kuiper Strategisch Adviseur
Portland Oregon - Internationaal Ondernemen VS

Strategisch Adviseur – Portland Oregon Pacific NW Specialist

Bruggenbouwer met een passie voor het succesvol introduceren van merken op de Amerikaanse en Canadese markt.

 

Relevante Blogs

Een Inc. oprichten in Oregon

Een Inc. oprichten in Oregon

06/07/2020 Bedrijf beginnen in Oregon

Oregon Hoofdstad - Salem Grootste Stad - Portland Afkorting Staat - OR Inwonersaantal - 4,25

Lees verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top