3aug Jan-Luc Blakborn, Van Holland Group industry specialist in Houston Texas

Welkom bij het team!

Jan Luc Blakborn

Jan Luc Blakborn heeft zich bij het netwerk van de Van Holland Group aangesloten als branchespecialist voor consumenten elektronica, technologie, retail en media. Hij zal ook optreden als de in Houston (Texas) gevestigde vertegenwoordiger voor de Van Holland Group.

Jan Luc brengt meer dan 25 jaar ervaring mee. Zijn ervaring is opgedaan door jarenlange carrières bij tech giganten als Philips, Compaq, Hewlett Packard en Sonos, waar hij functies op het gebied van bedrijfsontwikkeling en bedrijfsbeheer in Noord- en Zuid-Amerika vervulde.

Verder heeft hij ook een aantal jaren gewerkt als oprichter van zijn eigen internet TV start-up. Zijn laatste jaren heeft hij doorgebracht als adviseur en/of merkvertegenwoordiger voor verschillende bedrijven in de VS en Latijns Amerika

Sinds 1999 woont Jan Luc in Houston. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels, Spaans en Portugees. Op vrijdag kom je hem regelmatig tegen op de netwerkborrel bij The Ion.  The Ion bevordert een gemeenschap en cultuur waar bedrijfsvernieuwers, academische partners, gemeenschapspartners, start-ups en ondernemers samenkomen om enkele van ‘s werelds grootste problemen op te lossen.

En in zijn vrije tijd is Jan Luc via het SOMNIA project actief als talentscout en talentontwikkelaar voor elektronische dansmuziek (EDM) producenten in de Latam/Latino-markt.

Strategie

Advies voor de juiste strategie om met succes de VS-markt op te gaan.

Matchmaking

Makelaarsfunctie door relevante partijen uit mijn netwerken aan jou te koppelen.

Marktinformatie

Marktinformatie voor jouw product of dienst, incl. regiokeuze, afzetkanalen, etc.

Interesse?

Wil je meer informatie over jouw bedrijf starten in Texas of je eigen INC oprichten in Texas? Bijvoorbeeld in Houston of Austin? Stuur een mail met jouw vragen, dan plannen we snel een gesprek in om jouw ambities en internationaal te ondernemen te bespreken.

Jan Luc Blakborn Specialist in de consumenten electronica, technologie, retail en media
Houston, Texas - Internationaal Ondernemen VS

Specialist – Houston, Texas

Business Development en Business Management Specialist in de consumenten electronica, technologie, retail en media.

 

Relevante Blogs

De Medische Hoofdstad van de Wereld: Houston

De Medische Hoofdstad van de Wereld: Houston

03/04/2024 Houston

Afgelopen week waren Jan-Luc Blakborn, Annette Vandenberg en Erik Broekhuijsen in de interessante en levendige

Lees verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top