31okt
Skyline van Dallas Texas

Dallas

Gelegen in de regio Noord-Texas is Dallas het centrale hart van het grootste stedelijke gebied in het zuiden van de Verenigde Staten en het grootste binnenlandse metrogebied in de VS zonder enige bevaarbare verbinding met de zee.

Historische ontwikkeling:

Dallas en het nabijgelegen Fort Worth werden aanvankelijk ontwikkeld als gevolg van de aanleg van grote spoorlijnen door het gebied, wat toegang bood tot katoen, vee en later olie in Noord- en Oost-Texas.

Waarom zou je Dallas kiezen voor de uitbreiding van je bedrijf?

Als je overweegt om je bedrijf uit te breiden naar de Verenigde Staten, dan is dit de perfecte bestemming. Met milde winters en een bloeiende economie trekt deze bruisende stad ondernemers uit het hele land aan.

De volgende sectoren zijn goed vertegenwoordigd in Dallas

  1. Telecommunicatie: Toonaangevend in Connectiviteit

Het is de thuisbasis van grote telecommunicatiebedrijven zoals AT&T, een van ‘s werelds grootste en meest erkende aanbieders van telecommunicatie. 

  1. Detailhandel: Hoofdkantoren van Detailhandel Reuzen

De stad heeft een bloeiende detailhandelssector, met veel nationale en internationale detailhandelsgiganten die er hun hoofdkantoor hebben. 

  1. Transport en Logistiek: Een Hub voor Verzending

Dallas is een belangrijk knooppunt voor transport, dankzij de centrale ligging in de VS en een goed ontwikkeld netwerk van snelwegen, spoorwegen en luchthavens. 

  1. Voedsel en Drank: Een Smaakvolle Industrie

De voedsel- en drankindustrie van Dallas is een andere sterke sector. 

  1. Entertainment en Media: Een Hub van Entertainment

Dallas is een opmerkelijk knooppunt voor entertainment en media, met bedrijven zoals Southwest Airlines en Cinemark Holdings. 

  1. Bouw en Vastgoed: Bouwen aan de Toekomst 

 De voortdurende groei en ontwikkeling van de stad hebben geleid tot een robuuste bouw- en vastgoedsector.  

  1. Onderwijs en Onderzoek: Innovatie stimuleren 

Dallas heeft verschillende vooraanstaande universiteiten en onderzoeksinstituten, die onderzoek en innovatie stimuleren. 

Een Inc. of een LLC oprichten

De economie van Dallas is aantrekkelijk voor ondernemers uit diverse sectoren. De stad is immers van alle markten thuis. Naast de groeiende duurzame energie-industrie, is er ook sprake van een grote goederenexport. De bestemmingen zijn uiteenlopend, maar Mexico, Canada en Brazilië behoren absoluut tot de top drie.

Al met al is het een stad vol mogelijkheden. Door de diversiteit aan industrieën, samen met het ondersteunende bedrijfsklimaat en de toegang tot gekwalificeerd personeel, heeft het een dynamische en aantrekkelijke bestemming gemaakt voor bedrijven in een verscheidenheid aan sectoren. De toewijding van de stad aan groei en innovatie bevordert een bloeiend zakelijk ecosysteem.

Benieuwd wat nu exact de voordelen zijn van een INC in Dallas Texas? Alhoewel er diverse te benoemen zijn, bespreken we hieronder de grootste voordelen waar jij als ondernemer je voordeel mee kan doen.

Een Inc. kan je vergelijken met een NV en heeft kenmerken van een BV.
“Incorporated” is officieel de Engelse term voor een Naamloze Vennootschap

5 Voordelen van een Inc. oprichten in Dallas

Zakendoen in Dallas kun je het beste doen door een INC op te richten. Dit is een bedrijfsvorm waarbij men slechts beperkt aansprakelijk is en die bovendien professionaliteit uitstraalt. Maar waarom zou je specifiek zaken willen doen in dit gedeelte van Amerika. Waarom Dallas Texas? Onderstaand bespreken we de grootste voordelen.

  1. Economische Voorspoed: Een Knooppunt voor Groei

Verschillende factoren maken van Dallas een ware economische grootmacht, wat leidt tot een constante rangschikking onder de topsteden voor banengroei en bedrijfsontwikkeling. 

  1. Arbeidsmarkt: Toegang tot Top Talent

  De opmerkelijke economische groei van de stad heeft geleid tot een grote vraag naar gespecialiseerde professionals in diverse sectoren. Of het nu gaat om technologie, financiën, gezondheidszorg of productie, Dallas biedt een diep reservoir aan talent, zodat je bedrijf gemakkelijk toptalent kan vinden 

  1. Strategische Locatie: Je toegangspoort tot expansie

Door de ligging biedt Dallas is een strategisch voordeel voor bedrijven die hun bereik willen uitbreiden. Als centraal punt in de Verenigde Staten biedt het de ideale uitvalsbasis voor nationale en internationale expansie. 

  1. Betaalbaar Leven: Kostenbesparend voor werknemers en bedrijven

  De kosten van levensonderhoud in Dallas zijn aanzienlijk vriendelijker voor het budget dan in veel andere grote steden in de VS. Deze betaalbaarheid komt ten goede aan je werknemers door hun levenskwaliteit te verbeteren en stelt je bedrijf in staat om middelen efficiënter te benutten. 

  1. Levenskwaliteit: Een balans tussen werk en plezier

Niet alleen is Dallas een zakelijk knooppunt; het biedt ook een hoge levenskwaliteit voor inwoners en werknemers. 

  1. Diverse Economie: Kansen in Verschillende Sectoren

Dit divers dynamisch economische landschap strekt zich uit over sectoren zoals technologie, gezondheidszorg, financiën en energie. Bovendien biedt een scala aan mogelijkheden voor bedrijven om hun niche voor groei en uitbreiding te ontdekken.

Is Dallas ook leuk om in te wonen?

Het biedt een levendige en plezierige levensstijl voor zowel inwoners als werknemers. 

  1. Entertainment en Gastvrijheid: Verbetering van zakelijke interacties  
    De levendige entertainmentscene van de stad creëert een ideale setting voor zakelijke evenementen, klantbijeenkomsten en teambuildingactiviteiten, waardoor zakelijke interacties boeiender worden. 
  2. Cultuur en Kunstscene: Inspiratie voor Creativiteit  
    De rijke culturele scene van Dallas omvat wereldklasse kunstmusea, theaters, galerijen en live optredens. 
  3.  Outdoor Activiteiten: Bevordering van Welzijn   
    Parken en recreatiegebieden van de stad bieden een verfrissende ontsnapping aan de dagelijkse werkroutine en bevorderen een gezondere balans tussen werk en privé.  
  4. Dinerervaringen: Een smaak van diversiteit 
    De diverse culinaire scene van Dallas kan unieke settings bieden voor klantbijeenkomsten en zakelijke evenementen, waardoor zakelijke relaties worden versterkt en een voorproefje wordt gegeven van de culturele diversiteit van de stad.

Conclusie: Een stad vol beloftes 
Dallas is een buitengewone plek om een bedrijf op te starten of uit te breiden en een stad die veel ervaringen en kansen biedt voor inwoners en werknemers. Of je nu aangetrokken wordt door de milde winters, bloeiende economie of levendige cultuur van Dallas, het is essentieel om deze stad te beschouwen als jouw ideale bestemming voor bedrijfsuitbreiding.   

Neem contact op met de Van Holland Group op 035-3690787 voor uitgebreide services, variërend van marktonderzoek tot bedrijfsoprichting. Zo zorg je ervoor dat jouw bedrijf soepel en succesvol groeit in Dallas. Dallas is niet zomaar een zakelijke plek; het is een stad waar jouw bedrijf kan gedijen, innoveren en netwerken.

Kies een moment dat jou uitkomt!
Neem contact op voor een informatief gesprek.

Wat kost een INC. oprichten in Dallas?

Een accountant in Dallas vinden?

De kantoor- of bedrijfsruimte die past bij jouw plannen in Texas.

In 2024 jouw bedrijf in Amerika beginnen!

Je wilt in 2024 zaken gaan doen met en in Amerika. Samenwerken met een business partner, een bedrijf overnemen of zelf een nieuwe INC of LLC starten zijn dan enkele voorbeelden van mogelijkheden om jouw bedrijf internationaal uit te breiden.

Jan Luc Blakborn Specialist in de consumenten electronika, technologie, retail en media
Houston, Texas - Internationaal Ondernemen VS

Specialist Texas

Business Development en Business Management Specialist in de consumenten electronica, technologie, retail en media.

 

Wat Is Voor Jou De Beste Oplossing
in Dallas – Texas?

We helpen je graag met persoonlijk advies.

Een Inc. oprichten in Austin

Een Inc. oprichten in Austin

05/07/2021 Bedrijf beginnen in Texas

Austin Staat - Texas County - Travis, Hays en Williamson counties AUS - Austin-Bergstrom International

Lees verder
Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top