22sep

We hebben geweldig nieuws voor jullie. De Van Holland Group, het toonaangevende adviesbureau dat gespecialiseerd is in het helpen van Nederlandse bedrijven bij hun intrede op de Amerikaanse markt, zal aanwezig zijn op Anuga 2023. Als je klaar bent om je volledig te storten op een duurzame en bloeiende toekomst, dan is dit een evenement dat je niet wilt missen!

Anuga 2023 is de grootste en meest prestigieuze vakbeurs voor voedsel en dranken ter wereld. Het is een smeltkroes van industrie-experts, vernieuwers en trendsetters die allemaal samenkomen om de toekomst van de voedsel- en drankenindustrie vorm te geven. En raad eens? De Van Holland Group zal middenin dit alles staan, klaar om onze inzichten en expertise met jullie te delen.

Dus waarom zou je met ons mee gaan naar Anuga

Anuga is niet zomaar een vakbeurs; het is een levendig, divers en dynamisch platform dat de grootste gemeenschap van de wereldwijde voedingsindustrie samenbrengt. Het evenement staat in het teken van openheid, transparantie, vertrouwen en samenwerking – waarden die perfect aansluiten bij de missie van de Van Holland Group.

Bruggen slaan tussen continenten voor duurzame groei

De Van Holland Group is een Nederlands bedrijf dat zich toelegt op het helpen van ondernemers bij het opstarten van hun bedrijven in de Verenigde Staten. We begrijpen het belang van duurzame groei, daarom zijn we enthousiast om deel uit te maken van Anuga 2023, waar het thema draait om de overgang naar een duurzamere toekomst van voedsel.

Waarom Anuga 2023 een evenement is dat je niet mag missen

Ontmoet en begroet de Van Holland Group: Anuga is jouw kans om rechtstreeks met ons in contact te komen. Van 8 tot 10 oktober staan wij klaar om ondernemers te helpen die hun producten of diensten naar de Verenigde Staten willen exporteren. Maak kennis met onze diensten, waaronder marktverkenning, partners zoeken en verkoop- en marketingondersteuning.

Europa en Amerika verbinden: De Van Holland Group slaat bruggen tussen continenten en verbindt Europa met Amerika. Wij zijn jouw bron van exportadvies, bedrijfsvorming en het opzetten van een Inc- of LLC-entiteit in de VS.

Netwerken en Inzichten: Anuga biedt een unieke mogelijkheid om te netwerken met brancheleiders, waardevolle inzichten te verkrijgen en de nieuwste trends en thema’s in de voedsel- en drankensector te verkennen. Wij zijn enthousiast om deel uit te maken van deze levendige gemeenschap die actief de toekomst vormgeeft.

Update: deze blog is van 2023. 

Met de Van Holland Group en Anuga 2025 heb je een winnende combinatie voor succes in de voedselindustrie. Het is een partnerschap gericht op duurzame groei en het helpen bereiken van je zakelijke doelen. Dus zet het alvast in je agenda en kom ons bezoeken in Keulen op de Anuga 2025 van Anuga 2025 zaterdag 4 oktober tot woensdag 8 oktober. Samen zullen we een helderdere, meer duurzame toekomst vormgeven voor de voedsel- en drankenindustrie.

De Van Holland Group is er klaar voor en we kunnen niet wachten om je (weer) te ontmoeten!

Meer weten?

Neem contact op met Karin Weber voorafgaande aan de show

Beursbegeleiding

Het team van Van Holland kan ook jouw bedrijf vertegenwoordigen als het je niet lukt om hier bij te zijn. Had je eigenlijk de Anuga 2023 willen bezoeken? Wil je deelnemen aan events rondom de volgende tradeshows of je door de Van Holland Group laten vertegenwoordigen op de beurs? Neem contact op voor een maatwerk oplossing voor jouw bedrijf.

We helpen je graag met bijvoorbeeld:

  • Anuga Lead generation
  • Communicatiestrategie
  • Customer Success Management
  • Behartiging van belangen op de Anuga
  • De opvolging van je leads na de beurs inplannen

Bel 035-3690787 of plan een  video call  wanneer dat jou het beste uitkomt.

Tags:
Webredactie

Het team van de Van Holland Group helpt ondernemers, die hun producten of diensten willen verkopen in de Verenigde Staten. Met onze kantoren in Baarn NL, Miami & Cape Coral Florida en Houston Texas in Amerika plus een HUB netwerk in alle 50 staten zijn wij de No1 USA Specialist. - Onderzoek - Exportadvies - Inc Registreren - Begeleiding - We helpen je van A tot Z. Van de eerste marktverkenning, partner-search, company formation tot het opzetten van een complete sales- & marketing organisatie.

Aankomende evenementen

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top