Projectbeschrijving

Kooduu is een lifestyle merk dat unieke, Scandinavisch geïnspireerde producten creëert die mensen samenbrengen. Het bedrijf heeft Nederlandse en Deense roots en is in 2017 opgericht op basis van gezelligheid, geluk, positieve ambiance, innovatie en het toveren van een glimlach op het gezicht van mensen.

De producten van Kooduu brengen niet alleen mensen samen, maar streven ook naar een bepaald gevoel van ‘hygge’, een typisch Deens woord dat zich losjes laat vertalen naar een sfeer van knusheid en gezelligheid, met de nadruk op tevredenheid en genieten van het leven. Dit betekent dat alle producten de perfecte companion zijn voor elk sociaal evenement, zoals een spontaan feestje, zomerse barbecue, verjaardagen, picknicks in het park of een romantisch avondje met z’n tweeën op de bank.

Als u onze producten ervaart, zult u merken dat u ze overal mee naartoe kunt nemen en ze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. Set the mood met de Synergy’s bluetooth speaker, LED lamp functie en wijnkoeler compartiment.

Adapt zoekt gebiedsmanagers en lokale vertegenwoordiging en wil graag in contact komen met :

Zelfstandige sales specialisten, markt experts, inkopers, regionale managers, business developer.

Adapt USA Inc is gevestigd in Miami.

Ook jouw eigen Sales Office in de USA?
Bekijk de mogelijkheden voor Cape Coral of Miami.

Ook zaken doen met en in de USA?
Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.
EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Andere Projecten

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top