Projectbeschrijving

Bert en Pieter de Vries zijn dit bedrijf begonnen om plantenstekken te zoeken en te leveren aan telers over de hele wereld.

Bert heeft ruim 10 jaar ervaring in de plantensubstraatbranche en Pieter meer dan 10 jaar ervaring met het exporteren van potplanten. Met hun uitgebreide netwerk is het ons doel om voor elke klant een full-service oplossing op maat te bieden.

De Van Holland Group heeft GPC geholpen met het oprichten van hun bedrijf in Miami. Daarna waren diverse import vergunningen nodig. Een gekoelde locatie voor ontvangst en overslag van alle containers die via luchtvracht binnenkomen in Miami.

Op instagram staat een mooie impressie van ons werk
https://www.instagram.com/greenplantcuttings/

Green Plant Cuttings USA Inc is gevestigd in ons pand in Brickell, het zakenhart van Miami en vlakbij het internationale vliegveld.

 

Ook jouw eigen Sales Office in de USA?
Bekijk de mogelijkheden in bijvoorbeeld Miami of in Cape Coral.

 

Gister is onze eerste zending, op GPC USA INC, binnen gekomen in Miami en vandaag ingeklaard en gekeurd voor levering morgenochtend bij de klant.

We zijn jullie erg dankbaar voor alle hulp dat we dit zo snel voor elkaar hebben kunnen krijgen! Zonder jullie hulp was dit zeker niet gelukt.

Namens ons beide bedankt! Bert de Vries

Ook zaken doen in Miami?
Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.
EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Andere Projecten

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top