Projectbeschrijving

De ultramoderne fabriek van LOYEZ WOESSEN die zich toelegt op het verpakken van boter is strategisch gelegen in het hart van Europa. Dit biedt het voordeel dat ze in direct contact staat met de belangrijkste exporthavens van Noord-Europa.

 

Of het nu voor de export is, het merk Campagnou of uw merk, Loyez Woessen beantwoordt aan uw wensen en respecteert uw specificaties om u te voorzien van kwalitatieve en aangepaste producten. Wij kunnen u boter leveren in verschillende vormen, maar altijd van de beste kwaliteit.

LOYEZ WOESSEN focust op : De herkomst van het product, de verpakking (vormgegeven, plaatjes, rol), de typologie (biologisch, mals, gastronomisch), het formaat (250g, 500g, 1kg). Wat niet kan veranderen, is de zachte smaak.

Dankzij een totale technologische beheersing en naleving van de strengste Europese normen voor hygiëne en kwaliteitscontrole, biedt LOYEZ WOESSEN haar partners een betrouwbare en efficiënte industriële service.

De Van Holland Group werkt op dit project samen met Martin de Groot – Washington.

Martin heeft meer dan 20 jaar ervaring in de Food & FMCG-industrie. Bewezen expertise in Executive Management van Distributie, Sourcing, Import & Export, FDA Compliance, Operations Management, Inventory Control, Supply Chain Logistics en Sales & Marketing.

Loyes Woessen USA Inc is gevestigd in Cape Coral.

Ook jouw eigen Sales Office in de USA?
Bekijk de mogelijkheden voorbijvoorbeeld Florida Cape Coral of Miami.

Ook zaken doen met en in de USA?
Neem contact op voor een vrijblijvend intake gesprek.
EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Andere Projecten

EMPOWERING INTERNATIONAL ENTREPRENEURS

Disclaimer: We geven geen juridisch advies en dit is ook geen juridisch document. Raadpleeg een advocaat om meer te weten te komen over de specifieke wettelijke vereisten per staat en land.

Scroll to top